Friends Cafe – Brasov

Locul arata foarte bine, designul este modern si bine realizat, preturile sunt decente iar varietatea de cafea (illy!) si bauturi este specifica oricarui local bun din Brasov.

Pe langa toate cele de mai sus, localizarea este si ea buna, in gangul cu restaurantul Butoiul Sasului de pe strada Republicii din Brasov. 
Dupa mine si dupa cate ori am fost in cafenea, singurul lucru de reprosat este toaleta care nu este in aceeasi incinta cu barul dar nici departe (cativa pasi in curtea unde e si terasa restaurantului mentionat mai sus).
Revenind la dilema mea, dupa cateva ture pe acolo si o privire mai atenta pe meniu, observ:
Si stau si ma intreb unde e problema? E clar ca tipografia nu stie engleza si/sau au luat un text cu copy/paste si denota ca cel care a facut meniul nu stie engleza DAR, e vorba de o pagina din toate meniurile alea. E chiar asa de mare deranj sa se faca o corectura in ideea in care este un local central, care sigur este frecventat la un momentdat sau altul de catre turisti straini. Turisti care cel mai probabil vorbesc engleza si care o sa ne puna la categoria ingrish?
Advertisements

One thought on “Friends Cafe – Brasov

  1. Pingback: Pentru artistul din tine « Foto si blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s