Principiu = lider

Daca esti un om serios, luptator si doresti sa schimbi ceva in lumea noastra, pastreaza-ti principiile si imparte si cu altii.

Bineinteles poti scrie o carte pentru ca ambalata frumos si cu un titlu rasunator vei avea succes printre randurile oamenilor idioti culti. Vei fi un guru necontestat si toata lumea te va adora si venera pentru ca tu esti cel care le dai solutii atunci cand ei nu vor sa fenteze statul de taxe, dar ar fi super sa-si inmatriculeze masina avand datorie de impozit la fisc.

Daca iti faci un fanclub sau doar un club, adeptii tai nu vor fi jegmaniti de nimeni, doar ei vor fi multumiti de viata lor si doar ei vor fi cei care isi vor permite una alta din banii “economisiti” cu prostii gen impozite si taxe.

Nu zic ca eu sunt de acord cu toate dar ca sa spui ca e vorba de principiu, ca e o suma infima si doar ca sa dovedesti ca ei incearca sa recupereze datoriile (in mod ilegal!) facute de tine, trebuie sa fii un pic prost.

In alta ordine de idei ii urez toate cele bune noului posesor de autoturism, sper ca a sfintit-o si ca nu va fi un alt raisar pe strazile Brasovului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s