Flashmob pentru SMURD?

Serios? Si cam care o sa fie miscarile pentru Flashmob? O resuscitare pe verticala a catorva oameni miscati de campanie?

Nu mai bine s-ar urca ei frumos in tren si ar merge in bucuresti? se intalnesc sau racoleaza inca niste oameni de acolo si o pun de ceva spontan la nivel mai mare? Ah, stai ca n-am bani, n-am timp, e frig si-n plus trenu face multe ore de la Brasov la Bucuresti…

In plus, Like-uri si Share-uri pe Facebook nu o sa aduca 2 centi pentru nimeni si nimic, fie vorba de copii bolnavi, campanii de legalizare a Marijuanei sau, fiind pe subiect, SMURD!

Astea sunt facute pentru oameni prosti si naivi! Pentru cei care vor sa se implice din caldura caminului, pe un scaun de birou la laptop sau desktop.

Singurul, dar singurul avantaj al unei campanii de genul este mediatizare! Daca ajunge unde trebuie, de cate ori trebuie si cand trebuie aceasta poate sa ajunga o stire de nivel national (vezi Tzeparul din 41), in rest? Prost sa fii defapt sunt chiar foarte multi prosti sa crezi ca un click de al tau poate aduce cuiva 2 centi!
Mi-ar place si mie ca fiecare roman sa-mi dea mie 2 centi. Rahat, te fac 2 centi?

Cat despre treaba reala cu SMURD, e de rahat, zarurile sunt aruncate, s-a citit deja in cafea, locul s-a ocupat si de acum trebuie sa ne obisnuim cu schimbarea.

Daca pana acum nu-ti permiteai sa te imbolnavesti, de acum spera sa nu ai nici o urgenta!

Advertisements

2 thoughts on “Flashmob pentru SMURD?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s