Tigarile Slim la barbati

Daca ai 1.80 inaltime si constitutie atletica de canapea, atunci tigarile Slim nu sunt pentru tine!
Arati ca un elefant gratios care suge un pai, da un pai dinala de la sucurile Trompy…

Mai ales daca te si duci intr-un club, comanzi o sticla de Finlandia cu Red Bull, ca un barbat adevarat care esti, dar in mana tii o tigara Slim din care tragi de parca ar fi infundata.

Exista si alte tigari “groase” care sunt extra Lights, cum ar fi Kent 1 dar alea probabil au prea mult Gudron si-ti maresc monumentul burtii deja existent si-n plus, pe langa stilul de viata sanatos care se observa pe trupul tau, ti-e frica sa nu mori de inima blocata sau plamani negri!

Advertisements

10 thoughts on “Tigarile Slim la barbati

  1. Te completez la sfârşit, reducerea scăderii potenţialului de fertilitate :)) Conform bancului mioritic … "se duce unul să cumpere ţigări, ia pachetul şi citeşte: "tutunul cauzează impotenţă". Speriat, îi zice vînzătoarei: -Nu vă supăraţi, din alea cu cancer nu mai aveţi?" Oricum, slim/ non-slim consecinţele sunt tot aceleaşi, numai că vreţi voi să vă minţiţi prin acel "SLIM"

  2. Din punct de vedere vizual şi nu numai, se vede bine fără nici un fel de ţigară :)). Dar nu are rost să intrăm în polemici căci părerile sunt infinite + că o să îmi sară în cap toţi fumătorii :)P.S.: E greşită ora la blogul tău, sau doar mie îmi apare "03:15 AM" ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s