Proiectul “PeeP”

Urmaresc cu placere si entuziasm proiectele diferitilor fotografi dar putine sunt cele care intr-adevar imi transmit un mesaj. De aceea, m-am gandit sa le postez si aici pe blog.

Proiectul recent descoperit via Petapixel este intitulat “Peep” si este realizat de catre fotograful Koji Takiguchi.

In proiect se regasesc cate trei fotografii a unor persoane din medii diferite, o fotografie la locul de munca, una acasa si ultima in cadrul pasiunii, hobbyului sau a recrearii personajului.

Nu pot sa nu observ simplitatea oamenilor, incepand de la locul de munca, la mediul de acasa cat si la alegerea petrecerii timpului liber.

Pe langa aceasta sunt placut surprins de diversitatea sau diferenta dintre omul care lucreaza intr-un loc iar in timpul liber este ceva ce poate am spune ca nu i se potriveste.

Seria cuprinde 25 de personaje, femeia de servici si macelarul, afisate mai sus, dentist, studenta, barman, manager, actrita de filme pentru adulti, studenta la arte, pictorita, editor de ziar, corporatista, operator dating online, modelator placi de surf, vanzator de articole sportive, lucrator la firma de reciclare, artista in tesaturi de kimono, lucratoare in industria de haine, paznic, frizer, inginer, ofiter al guvernului, ospatarita la coffee-shop, corporatist, programator si preot dar va invit pe pagina fotografului pentru a le vedea pe toate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s