Idei in noapte

Azi noapte mi-a venit o idee excelenta. Geniala defapt, revolutionara si nemaiintalnita. Deja ma gandeam sa pun TM si C incercuit in ambele parti si si numele subtil undeva. Incet deviam de la idee dar am revenit si am continuat, am completat, am imbunatatit si lungit. Era asa asa de perfect totul incat imi venea sa ma trezesc, sa-mi strang mana si sa ma bat usor pe umar. Aveam senzatia de parca as fi castigat ceva important, ceva care imi doream sau aveam nevoie.

Dupa ce am perfectionat totul si eram cel mai mandru in sinea mea, mi-am spus ca nu am cum sa uit asa ceva. E prea tare, prea buna si prea usor de retinut pana dimineata. Nu am notat, nici in telefon, nici pe o bucata de hartie si nici cu unghia pe peretele de la toaleta. Pur si simplu imi parea ceva firesc sa tin minte ceva atat de bun.

De dimineata, aveam senzatia ca, castigasem la loto dar aruncasem biletul la cosul de gunoi si gunoiul la ghena. Vroiam sa ma imbrac gros si sa ma duc sa caut ideea doar ca nu notasem nimic, nu aruncasem nimic pentru ca nici nu ma ridicasem din pat…dupa care mi-a venit! Scriind aceste randuri mi-a venit ideea, defapt fraza, mai exact expresia si vorba:

Daca duminica seara oameni imbracati decent rascolesc disperati in ghena, inseamna ca-si cauta biletu’ la loto“!

Cum am ajuns la asta nu stiu, probabil am visat exact ce-am descris mai sus, am castigat la loto dar biletul era in alt univers cunoscut de putini si respins de cei mai multi oameni. Un vis atat de pur si unicat…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s